Ovocie, zelenina a hotové jedlá musia byť spracované čerstvé a trvanlivé. Za týmto účelom sa pomocou stlačeného vzduchu bez oleja vytvára ochranná atmosféra pre dusík. Zvlášť dôležitá je vysoká miera uvoľnenie oleja, aby sa pri lúpaní a príprave na potravinách neusadzovali žiadne zvyšky oleja zo vzduchu. Pri spracovaní ovocia, zeleniny a hotových jedál by olejový vzduch neohrozoval len kvalitu výrobkov, ale priamo ohrozoval zdravie spotrebiteľov.
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.
Naša webová stránka ukladá údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača) na identifikáciu vašej relácie a dosiahnutie základnej funkčnosti platformy, zážitku z prehliadania a zabezpečenia.
Môžeme ukladať údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača), aby sme mohli poskytovať doplnkové funkcie, ktoré zlepšujú váš zážitok z prehliadania, ukladať niektoré z vašich preferencií bez toho, aby ste mali používateľský účet alebo bez prihlásenia, používať skripty a/alebo zdroje tretích strán, widgety atď.